Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Mizushe Hajdini

8 deri ne 16.30 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Ofroj pune per kujdestare dhe ndihmese ne punet e shtepise. Zonja (zonjusha) duhet te jete serioze,e paster, e pergjegjshme dhe e gatshme te respektoj rregullat e familjes si dhe t\\\'ju permbahet obligimeve qe merr!! Kandidatja duhet te jete e moshes 28-45 vjet, te jete nga Prishtina dhe te mos pij duhan! Orari i punes 8.00-4.30, çdo dite pune dhe ne raste edhe te shtunave. Te interesuarat le te lajmerohen ne nr. +38344403226 ( ne viber) Ju lutem te lajmerohen vetem ato qe vertete kane nevoj per pune dhe qe e vleresojne ate.

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 8 deri ne 16.30
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti