Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Anila Vezi (26)

8 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kam studiuar per Fizioterapi,eksperienc 2vjecare,praktiken e zhvilluar ne 2 nder me klinikat me te shquara ne shqiperi si FizartCenter dhe Klinika Halili.Vullnetare ne qendren Down syndrome albania. Eksperienc persa i perket femijeve me aftesi te kufizuar,gjithashtu di te trajtoj disa patologji ty ndryshme. Gjithashtu kam punuar masszhatore ne Dhermi tek Hotel Restorant Don Mare.Detale Profili

 • Femër
 • 1 vit eksperiencë
 • 8 ore orë / ditë
 • Pagesa: 700€
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti
 • Tjera

/komuniteti