Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Mimi D (29)

8.30-14 orë/ditëDetale Profili

  • Femër
  • 8.30-14 orë / ditë
  • Pagesa: 150
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti