Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Gimolli Vllasaliu

14.00 deri 18.00 orë/ditë

Kerkojm nje kujdestare per 3 vajzat to a kerkojm vetem kujdesje 5 or ne dit 5 dit pages a 600 franga ne muaj 0041762338704

Detale Profili

  • orari: 14.00 deri 18.00
  • Pagesa: 600 franga Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

/komuniteti