Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Jetmire Krasniqi

9 ore orë/ditë

Kerkoj nje babysitter 1 muj prej 4 gusht deri fund gushtit pagesa 600 frang

Detale Profili

  • orari: 9 ore
  • Pagesa: 600 franga Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti