Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Valbona Hoxha (44)

8-9 orë/ditë 6 vite eksperiencë

Valbona Hoxha, 51 vjecare. Banoj ne Prishtine dhe kam 6 vite pervoje pune si kujdestare. Me pare kam rritur 3 femijet e mij.Detale Profili

 • Femër
 • 6 vite eksperiencë
 • 8-9 orë / ditë
 • Pagesa: 200-200
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë

/komuniteti