Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Ferizaj Kërkoj kujdestare

Fitore Hoxha

Pa caktuar orë/ditë

Te jet nga mosha 35 vjeqare

Detale Profili

  • orari: Pa caktuar
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti