Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Ohër Kërkoj kujdestare

Nora Da

2 dite ne jave orë/ditë 3 vite eksperiencë

Dado duhet te jetoj ne zvicerr (Kanton Zürich) ne jetojm ne Horgen 8810 Rruga pagujet nga ana ime

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 2 dite ne jave
  • Pagesa: 500 Chf Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti