Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Ohër Kërkoj kujdestare

Nora Zürich8810 Horgen

4dite ne jav orë/ditë 2 vite eksperiencë

25-35 vjeqe, mos te kete femije te vegjel Shkolle te mesme Jetoj ne zürich-horgen 8810-+41763910558 Kerrkoj per koh te gjate te vij cdo 3 muaj Cdo here qe vjen shtohet pagesa 50 euro mujore Jemi fam intelektuale.. jemi te qete. Ju lutem shkruani ca fjal personale ne aplikim

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 4dite ne jav
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti