Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Kërkoj kujdestare

Sadbere Jakupi

7-20 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Te jet serioze , familjare dhe te jet e dashur me femijet.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 7-20
  • Pagesa: Folim personalisht Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti