Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Valbona Hoxha (54)

8-9 orë/ditë 6 vite eksperiencëDetale Profili

  • Femër
  • 6 vite eksperiencë
  • 8-9 orë / ditë
  • Pagesa: 200-220
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti