Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Kena Sh (33)

orë/ditë 2 vite eksperiencë

Profesioni im eshte mesuese, jam edhe prind i nje femije. Kam arsimin e duhur dhe statusin e nje nene gje e cila me ben te afte te kuptoj nevojat dhe zhvillimin e femijeve. ????????Detale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • orë / ditë
 • Pagesa: +700
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti
 • Tjera

/komuniteti