Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjakovë Kërkoj kujdestare

Familie P...

Afer 8h orë/ditë 1 vit eksperiencë

Te jet e perkushtuar per femijet e mi dhe ti ket dokumentet qe tvij te ne ne zvicerr

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: Afer 8h
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti