Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Gane B (4)

10 ore orë/ditë 9 vite eksperiencë

Kerkojm nje pastruese dhe Babysitter ne zvicer Pagesa:600€ Jetesa + 2 bileta Mosha:30-40 Eperience me pastrim dhe me Babysitter +41797324550 Thank U, GanjaDetale Profili

  • Femër
  • 9 vite eksperiencë
  • 10 ore orë / ditë
  • Pagesa: 600€
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti