Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Aurora Aurora (36)

40 ore ne jave, fundjava pushim orë/ditëDetale Profili

  • Femër
  • 40 ore ne jave, fundjava pushim orë / ditë
  • Pagesa: 800€
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Pastroj shtëpinë
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

/komuniteti