Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Nora z.

12-16 orë/ditë 2 vite eksperiencë

kerkoj qe kujdestarja te jete nene vet.fillimisht gjysem orari pastaj nje kohe me te gjate me orar te plote

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 12-16
  • Pagesa: me marrveshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti