Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkodër Kërkoj kujdestare

Fatbardha Tolaj

70% orë/ditë

Mosha 40-55

Detale Profili

  • orari: 70%
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti