Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Laura Hoti

08:00 - 16:00 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per vajzen 14 muajshe, preferoj me pervoj ne kujdes te femijeve, mosha deri 45 vjeçe. Njekohesisht te me ndihmoj rreth puneve te shtepis.

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 08:00 - 16:00
  • Pagesa: 200 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti