Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Viola E.

10+ orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj pastruese dhe Babysitter ne zvicer prej Fund August per 3 muaj 0041795952921 Viola

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 10+
  • Pagesa: 800€ Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti