Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Arberime Celiku

9 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Me kontaktoni

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 9 ore
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti