Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Viti Kërkoj kujdestare

Dita Sutaj

10 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj kujdestare serioze per femi 1 vjecar edhe per punt e shtepis pagesa 600 franga per ma shum informata me kontaktoni ne watsapp Dita

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 10
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti