Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjakovë Kërkoj kujdestare

A & H Tahiri

- orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkojme nje kujdestare urgjent per ne Zvicer..Dt 24 gusht duhet te jet ne Zvicer. Ju lutem lajmerohuni ne WhatsApp +41762118579

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: -
  • Pagesa: Bisedojme Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti