Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Arbenita Destani

8ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Jetojme afer Zürihut ne Zvicerr, punojn te dyt dhe kerkojme nje vajz apo grua qe kujdeset per djalin dhe ne kohen qe djali eshte ne shkolle per pastrim.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 8ore
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti