Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Siel N (5)

9-10 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Prsh! Jam 29 vj, e arsimuar ne nivel master ne mesuesi dhe nene e nje femije 2 vjec. Pervoja, arsimimi dhe memesia jane pikat kyçe mbi karakterin tim. Kerkesa ime eshte qe familja te me pranoje me femijen( e pavarur). Ju faleminderit????Detale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • 9-10 orë / ditë
 • Pagesa: 700+
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti
 • Tjera

/komuniteti