Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Kërkoj kujdestare

Zana Zana

6.00-20.00 orë/ditë

Pershendetje. Kerkoj ni kujdestare per 2 fmi. Dado duhet me pas 30-50 vjet edhe me kan prej maqedonis ose te presheves. Pagesa 600 franka. Udhtimi edhe ushqimi paguhet prej neve

Detale Profili

  • orari: 6.00-20.00
  • Pagesa: 600 franka Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti