Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Ferizaj Kërkoj kujdestare

Fitore Hoxha

8 orë/ditë 5 vite eksperiencë

0789717907 me shum informacione

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti