Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Strugë Kërkoj kujdestare

Zilfiret Istrefi

9 deri 10 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

deri 10 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë Jemi nje familje shqiptare jetojm ne Zvicer,Biel afer Bernit.Kerkojm babysitter per 2 femijet 10 vjet vajza dhe 4 vjet djali,te dy ne shkoll.Mosha e preferuar e dados prej 25 deri 50,ndihme ne punet e shtepis,te dy femijet ne shkoll,djali ka nevoj per me qu ne shkoll 5min,duhani nuk preferohet.Punojm 5 dit ne jav,nga data 24gusht,transporti dhe jetesa nga ana jon,num kontaktit 0041791369668

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 9 deri 10 ore
  • Pagesa: 600fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti