Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Ferizaj Kërkoj kujdestare

Vesa Pajaziti

32 ore orë/ditë 3 vite eksperiencë

Ne kerkojme, nje vajze prej moshes 25 deri 45 per 5 dit ne javt 30 ore punu per mu dergu femit ne shkoll dhe ne aktiviteti dhe ne mbramje. Duhet me fshi dhe me pergadit ushqim. Jetojme ne zvicer dhe i ofrojm kushte te volitshme.

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 32 ore
  • Pagesa: 700 euro Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti