Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Fjolla Dobruna

8-16 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Te me kontaktojne vetem te moshes 30-50 vjeq, ajo do te jete sikur une ne shtepi. Te kujdeset per vajzen, te pastroj kur te ka mundesi.

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 8-16
  • Pagesa: 200 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti