Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Kamenicë Kërkoj kujdestare

Lena Berisha

Si pas marveshjes orë/ditë

Jemi ni familje jetojm ne zvicer e kerkojm ni kujdestare per 2 femijte e tan Te jen ni gru ne mosh 49-... vjet Jemi ni familje shum serioze, mundsisht te jet Dado nga Presheva, Bujanovci etc Prej 4 shtator 2019

Detale Profili

  • orari: Si pas marveshjes
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti