Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Granit Ajeti

gjithe diten orë/ditë 2 vite eksperiencë

Te kujdeset per femije 6 muajshe

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: gjithe diten
  • Pagesa: sipas marreveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti