Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gostivar Kërkoj kujdestare

Hafije Beqiri

8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj nje dado per di vajzat 8 dhe 3 vjece dujet te kujdeset per fmijt dhe shpin paga 600 fr ne muaj dhe bakshishet me duhet nje dado urgjent

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti