Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Bujanoc Kërkoj kujdestare

Alban Ao

7/19 orë/ditë

Te jet serioze ne pune.

Detale Profili

  • orari: 7/19
  • Pagesa: 600Fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti