Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Lume Zenuni

7/19 orë/ditë

Vajze Serioze mosha 23/40 vjeqe.Nr 0041764247787

Detale Profili

  • orari: 7/19
  • Pagesa: 600-Fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti