Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Laura Bajgora

9:00-17:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Urgjentisht kerkoj ndihmese per mirembajtjen e shtepise ! Punetorja duhet kryesisht te mirret me punet e shtepise dhe ne kohe te shkurt te kujdeset per femijet pasi qe kthehen nga shkolla.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 9:00-17:00
  • Pagesa: 250 € Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti