Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Pejë Kërkoj kujdestare

Diellza Hyseni

8h deri 10h orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoje Kujdestate mosha 35-55 per tre muaj ne Zvicerr Rruga, fjejta dhe ushqimi falas

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8h deri 10h
  • Pagesa: 850 Euro Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti