Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Nexhmie Veliu

08:00-16:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj puntore per vetem per pune te shtepis fshati Prugofc komune e Prishtines orari 08:00 deri 16:00

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 08:00-16:00
  • Pagesa: 200 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti