Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Mevlide . (4)

4-8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

kerkoj pune per pastrim shtepie 2-3here ne javte jam 45 vjec ju lutem te me kontaktojn familjet serioze .Detale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • 4-8 orë / ditë
  • Pagesa: 20
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti