Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Albulena Murati

7:30-15:30 orë/ditë

Kerkojme kujdestare per femijet 3 vjet dhe 2 vjet. Te kete pervoje pune. Ne banojme te lagjia e spitalit Mati 1 afer marketit super viva

Detale Profili

  • orari: 7:30-15:30
  • Pagesa: 250 euro Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti