Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Albulena L

4 ore ne dite orë/ditë 2 vite eksperiencë

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 4 ore ne dite
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti