Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Zeqije Ismaili

7:30 :17:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Pershendetje jam duke kerkuar kujdestare per dy femi ju lutem lajmrohuni +41765096550

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 7:30 :17:00
  • Pagesa: 700Chf Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti