Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Meriton Idrizi

00:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj kujdestare per nje femije

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 00:00
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti