Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Bujanoc Kërkoj kujdestare

Donika Destani

6.30-19.00 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 6.30-19.00
  • Pagesa: 500+ Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti