Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Remzije Deliaj (48)

orë/ditë 1 vit eksperiencëDetale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Hekuros

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti