Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Argjira Kadriu GRAPCI

8:00 -14:30 orë/ditë 2 vite eksperiencë

8:00 -14:00 orë/ditë Kerkojme punetore/ndihmese per mirembajtje rreth puneve te baneses dhe kujdes per djalin 9 vjeq! Kandidatet qe jetojne ne Prishtine kane perparesi. Vetem te interesuarat serioze per pune te lajmerohen ne kete numer: 044111454

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8:00 -14:30
  • Pagesa: me marrveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti