Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Bujanoc Kërkoj kujdestare

Redife Asani

9 /10 or sioas nevojes dhe më shum orë/ditë

Fillimi i punës Nëntor 2019,përkujdesja për fëmijët tê jet obligim.pastrim ska nevoj mjafton të merret me fêmij dhe ta jap maximumin për ta.jetojm në zvicerr

Detale Profili

  • orari: 9 /10 or sioas nevojes dhe më shum
  • Pagesa: Bisedojme Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti