Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Marjeta Al

8-10 ore ne dite orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jam e interesuar per te punuar si babysitter ne Geneve nga fillimi i muajit tetor,kam eksperience 3 vite gjithashtu dhe si nene me 3 fwmije.flm

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 8-10 ore ne dite
  • Pagesa: 700-800 franga Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti