Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjakovë Jam kujdestare

Egzona Sylaj (3)

8 ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kam perfunduar fakultetin e edukimit dhe jam e interesuar per pune si kujdestare. Kam punuar ne kopesht me femije te moshave te ndryshme. I dua shume femijet.Detale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • 8 ore orë / ditë
 • Pagesa: Sipas marreveshjes
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti

/komuniteti