Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fushë Kosovë Jam kujdestare

Kije B (63)

8 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Pershendetje, Jame kujdestare femijesh me me shume se 5 vite pervoje prej te sapolindurve deri 7 vjec. Banoje ne Fushe Kosove, me marreveshje per femijen mund te kujdesem ne shtepin time apo te juajen me lokacion ne fushe Kosove apo sipas marreveshjes edhe ne Prishtine.Detale Profili

 • Femër
 • 5 vite eksperiencë
 • 8 orë / ditë
 • Pagesa: /
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë

/komuniteti