Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Hamide Gashi

7:45-16:30 orë/ditë

Te kete Eksperienc me femije, preferohet nene te jete.

Detale Profili

  • orari: 7:45-16:30
  • Pagesa: 300 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti